EN  HU  
... MINDEN, AMI AKVARISZTIKA ...
Tel: +36 23 523 617

Rólunk

Minden, ami akvarisztika

Egy szép akvárium nem csak mutatós dekorációs elem, hanem nyugtató hatású is. Az emberhez hasonlóan a halaknak is van lelkük és speciális viselkedésük is, amely különleges bánásmódot és környezetet igényel.

Az Aquarium Kutsera szeretné mindenkihez eljuttatni az akváriumok csodás világát. Magánszemélyeknek, intézményeknek, vendéglátó ipari egységeknek készítettünk és készítünk a mai napig is tengeri és édesvízi akváriumokat, a legkisebbtől a legnagyobb, egyedi tervezésű akváriumig.

Cégünk Magyarország egyik legsikeresebb akvarisztikával foglalkozó vállalkozása és immár 8. éve jelen van a hazai piacon. Élen járunk az akvárium gépészet, tervezés, berendezés és telepítés területén. Fő profilunk a tengeri halak, korallok és egyéb vízi élőállatok kis-és nagykereskedelme.
A különleges állatok beszállítása mellett komplett tengeri és édesvízi akváriumok tervezésével és kivitelezésével, karbantartással, valamint szűrő –és világítórendszerek forgalmazásával is foglalkozunk.

 

Akvarisztikai szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá a vízkezelőszerek és speciális haleleségek kereskedelme is. Már a kezdetektől fogva az AquaMedic és Tunze gyártók termékeivel dolgozunk az Aquarium Kutsera-nál. Nyitásunk óta a nemzetközileg elismert gyártók magyarországi viszonteladói vagyunk. Fontosnak tartjuk, hogy rendszeresen kövessük az akvarisztikai trendeket és technikai újdonságokat, ezért mára a legtöbb prémium márka megtalálható kínálatunkban és a legkorszerűbb akváriumi felszerelésekkel dolgozunk.

A tengeri és édesvízi halakat közvetlenül a begyűjtéssel és szaporítással foglalkozó cégektől importáljuk. Ezekkel a cégekkel állandó kapcsolatban vagyunk, ezért a különleges megrendelői igényeknek is rövid időn belül eleget tudunk tenni. Érdi telephelyünkön – amely a karantén telephelyünk is egyben – szakképzett munkatársak felügyelik és gondozzák az import állatokat, és kiváló szakértelemmel ügyelnek arra, hogy minden akváriumba egészséges állatok kerüljenek.

Szolgáltatásainkról kérjen részletes tájékoztatást szaküzletünkben, ahol színes, egészséges halakkal és korallokkal is várjuk kedves vásárlóinkat.

Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik örömmel állnak rendelkezésére.