EN  HU  
... MINDEN, AMI AKVARISZTIKA ...
Tel: +36 23 523 617

AKVÁRIUM KARBANTARTÁS

Akvárium karbantrtásban ránk mindig számíthat

Az akvárium üzemeltetése és karbantartása két különböző feladat. Az akvárium karbantartás során az akváriumban fellépő hibákat javítjuk, az állagot megőrző szervizelést végezzük. Az akvárium üzemeltetés során az akvárium zavartalan működéséért, tisztaságáért és a halak egészségéért felelünk. Cégünk nem csak az általunk telepített akváriumok gondozását vállalja, hanem már kész, más cégek által telepített akvárium karbantartását is ránk bízhatja.

A szervizelés során édesvízi és tengeri akváriumok rendszeres vagy egyedi karbantartását végezzük. Munkatársaink a hét minden napján rendelkezésre állnak. Professzionális vízkezelőszerekkel, adalékanyagokkal és tápoldatokkal megbízható és tiszta munkát végeznek.

 

Non-stop ügyelet

Non-stop ügyeletünket meghibásodás esetén is keresheti, szakembereink igyekeznek minél hamarabb elhárítani a hibát. Meghibásodás esetén – legyen az üvegtörés, csőrepedés, vagy az akváriumi szűrő eldugulása – a hibaelhárítás kulcsa az, hogy széles választékban tartunk raktáron alkatrészeket, így hamar helyre tudjuk hozni a kárt. A gyors reagálás és az anyagi mentés mellett kiemelten kezeljük a halak mentését is. Szerződéses, rendszeres ügyfeleinknek kedvezményeket és extra garanciát biztosítunk.

Akvárium karbantartással kapcsolatban érdeklődjön e-mailben vagy szaküzletünkben!