EN  HU  
... MINDEN, AMI AKVARISZTIKA ...
Tel: +36 23 523 617

AKVÁRIUM TERVEZÉS

Akvárium tervezés szakszerűen

Egy akvárium telepítésénél nagyon fontos a használható és pontos terv, illetve a helyszín statikai és gépészeti felmérése. Ahhoz, hogy precíz munkát végezhessünk, szükség szerint egy belső tér megtervezésének az alapjaitól együtt dolgozunk a lakberendezővel vagy az enteriőrtervezővel.

A praktikumot, a használhatóságot és az ügyfél igényeit figyelembe véve készítjük el az akváriumot, figyelve a halak komfortérzetére is. A megfelelő üvegvastagság meghatározása függ az akvárium méretétől, de a biztonság és az időtállóság jegyében mindig az előírásoknak megfelelő, vagy annál vastagabb üveggel dolgozunk.

Egyedi tengeri akvárium tervezés

A sorozatgyártott termékeket általában az édesvízi akváriumokhoz használjuk, míg a tengeri akváriumoknál jellemzőbb az egyedileg tervezett és gyártott akvárium használata. A forma, a látvány és a praktikum jegyében mindenkinek az általa elképzelt akváriumot tervezzük meg és készítjük el. Akár óriásprojektről van szó, akár egy kicsi akvárium tervezése a feladat, elengedhetetlen, hogy a gépészet és minden egyéb illeszkedjen egymáshoz és pontos tervezés alapján épüljön.

Szakértelmünk biztosítja, hogy a legbiztonságosabb, legtartósabb akváriumot tervezzük meg és valósítjuk meg Önnek, és már a tervezési fázistól kezdve számíthat ránk. Hosszú távú együttműködésekre törekszünk, és ezt csak úgy érhetjük el, ha ügyfeleink már az elején elégedettek a munkánkkal, ennek pedig a tervezés az alapja.

Akvárium tervezéssel kapcsolatos kérdéseivel és egyedi ajánlatkérésért keressen minket e-mailben, vagy érdeklődjön szaküzletünkben!