Akvárium –  egy világ a világunkban

Cégünk ezt a világot viszi el minden ügyfelének. Fontosnak tarjuk, hogy olyan munkát adjunk ki a kezünkből, amelyet bárhol, bármikor büszkén felvállalhatunk. Az Aquarium Kutsera akvárium telepítés szolgáltatásával megvalósíthatja álmai akváriumát, hiszen cégünkre nem csak sorozatgyártott komplett akváriumok telepítését, hanem az egyéni igényeknek megfelelő, egyedi gyártású akváriumok tervezését is rábízhatja. A telepítési folyamat a technikai eszközök beszerzésével, az egyedi üvegek és a bútorzat legyártásával kezdődik. A helyszínre szállítás után indul az építési folyamat és a telepítés, ekkor végezzük el a talajépítést és az akvárium dekorálását. A tengeri és az édesvízi akváriumok telepítése a speciális eszközök és kellékek miatt eltér.

[huge_it_gallery id=”6″]

Édesvízi vagy tengeri akváriumot szeretne?

A tengeri akvárium telepítés egy hosszabb folyamat, hiszen meg kell teremtenünk a mesterséges tengeri környezetet, amelyben elkezdhetjük a halak betelepítését. A tengeri akvárium összeállítása, és felkészítése a halak fogadására körülbelül egy hónap folyamatos munka eredménye.

Szakembereink Magyarország teljes területén, igény szerint külföldön is dolgoznak. Szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően speciális méretű és formájú akváriumok telepítését is elvégezzük. Korszerű technológiánknak köszönhetően ki tudjuk elégíteni az extrém igényeket is.

Az akvárium telepítésről és a részletekről érdeklődjön e-mailben vagy szaküzletünkben!