EN  HU  
... MINDEN, AMI AKVARISZTIKA ...
Tel: +36 23 523 617

Szolgáltatásaink

Akvárium tervezés és kivitelezés

Az akvárium tervezés és kivitelezését az egyéni kéréseknek és igényeknek megfelelően végezzük. Minden akváriumot egyénre szabva tervezünk meg, és egyéni árajánlatot készítünk minden ügyfelünknek. Szolgáltatásainkhoz tartozik az akvárium tervezés és kivitelezés, így a design mellett a komplett telepítést is elvégezzük, amely magában foglalja az akvárium szállítását, a beüzemelést, a dekorálást, valamint az élőlények telepítését és a tanácsadást is.

A megrendelés után indul a beszállítási folyamat, amely a halak begyűjtésével kezdődik. Miután a búvárok befogták a halakat, az állatok a gyűjtőállomásra kerülnek, ahol rendelés szerint csoportosítják őket. Itt készítik fel a halakat a szállításra is. Az előkészületek és a szükséges dokumentumok kiállítása után a halakat állatorvos ellenőrzi, az ő jóváhagyásával indul meg a légi szállítás. Budapestre valamelyik európai nagyvároson keresztül érkezik a halszállítmány, amely a különböző ellenőrzések és papírmunkák után az érdi telephelyre kerül.

 

Saját karanténozási módszer

A halakat a karantén megkezdése előtt az általunk kevert és használt vízre és táplálékra szoktatjuk. A karanténozási eljárás minden cégnél más, a mi módszerünk kifejlesztésében több év munkája és tapasztalata van.

 

Édesvízi és tengeri akváriumok telepítése

Fontos megemlítenünk, hogy a tengeri akváriumok telepítése akár hetekig, néhány esetben hónapokig is eltarthat, de kétségkívül érdemes várni, mert az eredmény magáért beszél. Az édesvízi akvárium tervezés egyszerűbb gépészeti berendezéseket igényel, így hamarabb elkészül és az üzemeltetése is egyszerűbb. Természetesen munkánknak nincs vége a telepítésnél: a tengeri és édesvízi halak, korallok és növények mellett minden akvarisztikához nélkülözhetetlen berendezést, kiegészítőt és táplálékot megtalál nálunk.

Munkáink között szerepel kisméretű édesvízi akvárium, de több, nagyméretű akváriumból álló kiállítást is összeállítottunk már. Akár egy kis akvárium megtervezése a feladat, akár egy egész állatkert felépítése, mindig figyelünk arra, hogy pontos, precíz munkát végezzünk a határidők megtartásával.

Akvarisztikai szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel és egyedi ajánlatkérésért keressen minket e-mailben, vagy érdeklődjön szaküzletünkben!