EN  HU  
... MINDEN, AMI AKVARISZTIKA ...
Tel: +36 23 523 617

Referenciák

Algás akvárium

A képeken egy fonalalgával fertőzött akvárium helyreállítása látható.

Első képeken a takarítás és felújítás előtti állapot, a következő képeken pedig az ÚJ AquaMedic ECOdrift 15.0 és egyéb ÚJ gépek beüzemelést követő állapot látható.

Gödöllői bérbeadás

A képeken egy bérbe adott akvárium építési munkái láthatók, 8 napig egy SÁTORBAN volt látható a megbízó kérésére a ritka hazai halakat bemutató 3 méteres akvárium.

Thermoüveges homártartó

Alumínium állványon vastag thermoüveges akvárium építése látható, saválló burkolattal.
Az akvárium alatt AquaMedic aCone 1.0 fehérjekicsapó és Titan 1500 klíma helyezkedik el, az UV szűrővel és a mechanikus DVH szűrőzsákkal együtt.

Kaposvár

Nagyméretű hazai faunát bemutató akvárium építési munkáinak befejezését végeztük el, a kivitelezési hiányok pótlásra kerültek a karantén rendszert és a teljes gépészet beüzemelésre került.

Sarok lépcsős akvárium

A képeken a megbízónk kérésére lépcsőzetes alapú sarokakváriumot építettünk.
Munkálatok falbontással kezdtük, majd az építési munkák végén beüzemelésre került, Eheim belsőszűrő, Hydor fűtés, valamint LED lámpa gondoskodik a halak megfelelő élőhelyéről. (Külön megbízói kérés volt a Spongya Bob dekor.)

Emlékül Lórinak…

Szarvasi munka

Szarvason nagyméretű akváriumokat építettünk, 20mm és 25mm vastagsággal. Daruztunk, cipeltünk és elkészült a három darab hazai faunát bemutató akvárium.
Astral szűrőkkel, HQI lámpákkal, Aqua Medic UV szűrővel.

Tatai munka

A képeken megbízónk második tengeri akvárium építési munkái láthatóak.

A szűrésről AquaMedic aCone 1.5 fehérjekicsapó, AquaCare NO3 szűrő, DVH szűrőzsák, Aqua Medic UV, Titan 1500 klíma gondoskodik, az áramlást Aqua Meduc EcoDriftek végzik.
A rendszeres üzemeltetési, karbantartási munkákat a tulajdonos és családja végzi :), a rendszeres mérés és vegyszeradagolás mellett a korallok szépen fejlődnek és a halak is pufik.

Tropicarium

A képeken a Tropicarium angolna rendszer kivitelezési munkái láthatóak, szintén Aqua Medic gépeket használtunk.
Aqua Medic Turboflotor 5000, Aqua Medic Helix Max UV, felnyomópumpák, keringetők.

2 méter hosszú tengeri akvárium

300 literes Tengeri akvárium 2 méter hosszú

Tengersó szállítás a Fővárosi Állat- és növénykertbe

Fővárosi Állat és Növénykert 10 tonna Wiegandt tengersó szállítás

Zalakaros

Élményfürdő és csúszdaparkban építettünk egy 1000 literes édesvízi akváriumot, T5 és LED lámpákkal, Eheim Prof3 külsőszűrővel, redmoorfa dekorral és sok Anubias felhasználásával.

Amsterdam

Megbízónk kérésére egy 8500 literes édesvízi akváriumot építettünk, amelybe egy az Ausztrál partoknál szolgálatot teljesítő sárga robot tengeralattjárót építettünk.
A rendszer szűrését egy nagynyomású homokfilter végzi, világításról T5 csövek gondoskodnak.