EN  HU  
... MINDEN, AMI AKVARISZTIKA ...
Tel: +36 23 523 617

Megújult a honlapunk!

2014. május 28.

Megújult az Aquarium Kutsera honlapja!

Cégünkben fontosnak tarjuk, hogy ne csak az akvarisztikai trendeket kövessük, hanem az online világ változásait is. Új weboldalunkat vásárlóink igényeinek megfelelően alakítottuk ki, amely friss, modern design-t kapott, és immár mobilon is elérhető.

A honlapon részletes leírásokat talál a cégről, a szolgáltatásainkról és betekintést engedünk az akváriumépítés, telepítés, az akvárium karbantartás, valamint az üzemeltetés kulisszái mögé is.
Új weboldalunkon blogot is talál, ahol rendszeresen jelentkezünk majd szakmai témákkal foglalkozó hasznos cikkekkel. A szakmai írások mellett olyan témákat is érinteni szeretnénk, amelyek választ adnak minden akváriummal kapcsolatos kérdésre, és látogatóinknak érdekes, új információkat nyújtanak.

Blogunk tartalma folyamatosan frissül, ezért látogasson vissza rendszeresen honlapunkra, hogy ne maradjon le egyetlen bejegyzésről sem!
Amennyiben további kérdései vannak, keressen minket! Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére.

Kövessen minket a Facebookon is!

Jó kattintgatást és kellemes időtöltést kívánunk!

 

Megosztás:      

Kapcsolódó bejegyzésekINTERZOO KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR, NÜRNBERG

2014. május 26.

2014. május 29. – június 1., 33. INTERZOO Nemzetközi Kereskedelmi Vásár.

TOVÁBB OLVASOM

Trendek és újdonságok az Interzoo-ról

2014. augusztus 01.

A 33. Interzoo Nemzetközi Kereskedelmi Vásár idén is számtalan újdonsággal szolgált a kisállat kereskedőknek. A rangos expón mi is részt vettünk, nézzék meg, milyen trendekkel találkoztunk!

TOVÁBB OLVASOM