EN  HU  
... MINDEN, AMI AKVARISZTIKA ...
Tel: +36 23 523 617

INTERZOO KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR, NÜRNBERG

2014. május 26.

2014. május 29. és június 1. között kerül megrendezésre a 33. INTERZOO Nemzetközi Kereskedelmi Vásár.

A kisállatfelszerelés-, és állateledel-kereskedelem eseményének a konferenciák városa, Nürnberg ad otthont minden második évben. A rangos kiállítás a legújabb innovációkat és találmányokat vonultatja fel az állatkereskedések piacáról. A világ minden tájáról, közel 50 országból, több mint 1500 kiállító mutatja be fejlesztéseit és termékeit a résztvevőknek.

A kiállítás az élőállat, állateledel és állatfelszerelések legnagyobb rendezvénye, a kiállítók és a látogatók között is jelen van mindenki, aki élen jár a legújabb trendekben. Így a rendezvényen a kutya-, macska-, madár- és haltartással kapcsolatos nemzetközi trendeket és újdonságokat mutatják be az érdeklődőknek. A kiállítók között kiváló szakemberek kapnak helyet, akik lehetőséget biztosítanak az új fejlesztések és termékek bemutatására és tesztelésére is.

Az Aquarium Kutseránál fontosnak tartjuk, hogy kövessük a nemzetközi újdonságokat, így nem maradhatunk ki mi sem a résztvevők közül. Csapatunk évek óta részt vesz az INTERZOO kiállításon, és reméljük, hogy az idei rendezvényről is hasznos újdonságokkal térhetünk haza.

Hamarosan jövünk az élménybeszámolóval!

Megosztás:      

Kapcsolódó bejegyzésekMegújult a honlapunk!

2014. május 28.

Megújult az Aquarium Kutsera honlapja!

TOVÁBB OLVASOM

Trendek és újdonságok az Interzoo-ról

2014. augusztus 01.

A 33. Interzoo Nemzetközi Kereskedelmi Vásár idén is számtalan újdonsággal szolgált a kisállat kereskedőknek. A rangos expón mi is részt vettünk, nézzék meg, milyen trendekkel találkoztunk!

TOVÁBB OLVASOM